تاریخ مهندسی مکانیک(قسمت دوم)
در طول قرن هفدهم میلادی ، پیشرفت های مهمی در مبانی مهندسی مکانیک در انگلستان رخ داد. سِر اِسحاق نیوتون قوانین حرکت نیوتون را تدوین کرد و حساب ، پایه ریاضی-فیزیک را توسعه داد. نیوتن سالها تمایلی به انتشار آثار خود نداشت ، اما بالاخره ترغیب شد كه این كار را توسط همكارانش ، مانند سر ادموند هالی انجام دهد ، به نفع تمام بشریت. گوتفرید ویلهلم لایب نیتس نیز در گسترش حساب دیفرانسیل در این دوره زمانی اعتبار دارد.
در اوایل انقلاب صنعتی قرن نوزدهم ، ماشین آلات در انگلستان ، آلمان و اسکاتلند توسعه یافتند. این امر به مهندسی مکانیك اجازه می داد كه به عنوان یك زمینه جداگانه در مهندسی توسعه یابد. آنها ماشینهای تولیدی و موتورها را با خود به همراه آوردند و بوسیله آنها قدرت نمایی اولیه خود را تمام و کمال انجام دادند. اولین جامعه حرفه ای مهندسان مکانیک انگلیس در سال 1847 میلادی توسط موسسه مهندسان مکانیک ، سی سال پس از آنکه مهندسین عمران اولین مؤسسه حرفه ای جامعه مهندسان عمران را تشکیل دادند ، تشکیل شد. در قاره اروپا ، یوهان فون زیمرمن (1820-1920 میلادی) اولین کارخانه ماشینهای سنگ زنی را در سال میلادی1848 در کمینیتس آلمان تأسیس کرد.
در ایالات متحده ، انجمن مهندسان مهندسی مکانیك آمریكا (ASME) در سال 1880میلادی شكل گرفت و پس از انجمن مهندسین عمران آمریكا (1852) و انستیتوی مهندسان معدن (1871) ، به سومین جامعه مهندسی حرفه ای تبدیل شد. اولین مدارس در ایالات متحده که آموزش مهندسی را ارائه داده اند ، آکادمی نظامی ایالات متحده در سال 1817 ، مؤسسه ای که اکنون در سال 1819 با عنوان دانشگاه نورویچ شناخته می شود ، و موسسه پلی تکنیک Rensselaer در سال 1825میلادی بودند. آموزش در مهندسی مکانیک از لحاظ تاریخی بر پایه و اساس قوی بنا شده است یعنی ریاضیات و علوم.
یکی از اولین چالش های مهندسی مکانیک ایجاد سیستم های قدرت محور بود.بدیهی است که تولید به همراه توسعه تمدن در حال تحول است. اولین ماشینهای قدرت محور در قرن نوزدهم ساخته شدند ، سپس ، در طول قرن بیستم سیستم های پیشرفته تری ساخته شد و تولید مبتنی بر لیزر شروع به رشد کرد. در قرن بیست و یکم ، فناوری هایی از قبیل چاپ سه بعدی در برخی بخش ها به طور جدی شروع به تصرف متود های کهنه خود می کنند.
این رشته با درک علم مکانیک به سرعت تکامل یافت ، که شامل دینامیک ، ترمودینامیک ، استفاده از اشکال مختلف گرما ، ایجاد انرژی ، نیرو ، انتقال حرارت و غیره است.